Tekstbureau Stipt

Educatieve copy en content met brutale saus
Ik heb trek in brutale copy en content

Tekstbureau Stipt workflowt. Dat is Engels voor werkwijze. Of eigenlijk werkwijst. Ooooh, zeg dat dan.  

Schrijven en creëren van educatieve copy en content met brutale saus

Copywriting met educatieve knipoog

Redigeren, corrigeren, (licht) herschrijven

Geven van intercompany trainingen

Hoeveel kosten brutale teksten jou?

Nattevingerwerk, daar houdt de mevrouw van Tekstbureau Stipt (c’est moi) niet van. Toch blijft een exacte prijs noemen lastig. De totaalprijs hangt af van bijvoorbeeld de complexiteit, de stijl of het type opdracht. Voor een exacte prijs neem je vrijblijvend en kosteloos contact met mij op. We kletsen wat over koetjes en kalfjes, jij maakt een grap en ik moet hard lachen. Voelen we van beide kanten een klik (en nee, dit is geen datingsite) dan maak ik voor jou een offerte op maat. Bij voorkeur werk ik op projectbasis en stuur ik jou een voorstel op basis van de waarde die ik als schrijver toevoeg aan jou of jouw bedrijf. Ja, klinkt zweverig. Het is wel de keiharde waarheid: brutale teksten voegen meer waarde toe aan jouw organisatie. 

 

Hoe ga ik te werk?

  • Voordat ik jou een offerte stuur, bied ik je eerst vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek aan. Op basis van dit gesprek en van jouw briefing stuur ik je een offerte (met Algemene Voorwaarden).
  • Er is sprake van een overeenkomst als je mij een schriftelijk akkoord geeft op de offerte en ik de opdracht heb bevestigd. Dit kan schriftelijk of per mail. (info@tekstbureaustipt.nl)
  • In de offerte beschrijf ik, uitgesplitst, welke werkzaamheden ik uitvoer en welke prijs ik daarvoor reken. Dit kan een vaste (project)prijs zijn of een indicatieve prijs op basis van een inschatting van de te besteden uren. In het laatste geval kan het aantal uren dat ik daadwerkelijk in rekening breng, afwijken van de prijs in de offerte.
  • In de offerte neem ik altijd één revisieronde op. Na controle van jouw kant verwerk ik alle feedback in een tweede versie. Wil je meer(dere) revisierondes? Dan maak ik een aanvullende offerte.
  • Ik doe mijn uiterste best om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Als we voor de opdracht een planning hebben afgesproken, dan is deze indicatief. Ik streef er altijd naar om me daaraan te houden. Of dat lukt, is mede afhankelijk van hoe snel jij de afgesproken informatie aanlevert en een terugkoppeling geeft op mijn concepten.
  • Tevreden over het resultaat? Laat een positieve review achter op mijn site. Ja, ik ben tevreden (link naar testimonials)
  • Laatste noot: met het goedkeuren van de offerte word jij officieel lid van de fanclub van Tekstbureau Stipt. Daarmee geef jij mij groen licht voor het vermelden van jouw logo of bedrijfsnaam op mijn site (bedoeld voor commerciële doeleinden).

De fanclub van Tekstbureau Stipt

“Ons animatieproject voor een educatieve instelling had scriptuele ondersteuning nodig. We kwamen na een gouden tip terecht bij Tekstbureau Stipt. Aangezien Leonie naast tekstschrijver ook ervaring heeft in het onderwijs was dit voor ons een perfecte match. Fijne en snelle communicatie en een mooi resultaat!”                     

Na een leuk telefonisch gesprek met Leonie, heeft ze een gastblog voor ons geschreven. Er ontstond al snel een klik door haar kennis van educatie in combinatie met haar ervaring op VO scholen (en vooral hoe leuk ze hierover praat). De blogpost is dan ook helemaal in Leonie haar stijl. Sterk op inhoud, maar wel

Vond dat je de training heel leuk deed. Leuke werkvormen; lekker actief;) Goede energie. Tim Brinkman, Developer E-learning & Hardware

In onze scale-up Woots (het digitale toetsplatform en -bibliotheek binnen het VO en MBO) hebben we behoefte aan een continue/repeterende stroom aan communicatie. Communicatie in onze Woots-stijl, communicatie met een inhoudelijke achtergrond en altijd met een educatieve inslag. Leonie heeft de zeldzame combinatie van leraarschap en een talent voor uitgesproken communicatie met een uitdagend/onderscheidend randje.

Ontdek Tekstbureau Stipt

Tekstbureau Stipt belooft meerwaarde voor

  • Educatieve copy en content met brutale saus voor organisaties met onderwijsobsessie
  •  Copywriting met educatieve knipoog
  • Redigeren, herschrijven, corrigeren van (educatieve) teksten

Over Tekstbureau Stipt en meer

Tekstbureau Stipt is het brutale tekstbureau van Leonie Reijers.
Gek van taal? Een onderwijsmens van kruin tot teen? Een teksttalent mét frisse kennis van copywriting?
Driemaal check.

Het brutale tekstbureau van Leonie Reijers

Wie die vrouw achter Tekstbureau Stipt is? Dat ben ik, Leonie. Mijn naam vertelt in de basis al wie ik ben (dank pap en mam): Lomp En Onbenullig Net Iets Erger. Zowel fysiek als in taal.