Tekstbureau Stipt

Educatieve copy en content met brutale saus
Ik heb trek in brutale copy en content

Tekstbureau Stipt

Het brutale tekstbureau van Leonie Reijers.

Onderwijs oubollig? Nee, joh! Onderwijs is juist hartstikke hip, trending en helemaal van nu. Weg met dat beeld van leraren in corduroy broeken met versleten leren aktetassen achter op de fiets. Weg met dat beeld van leraren in degelijke bloemetjesjurken met matching handtas. Weg met stoffig. Tijd voor een beetje pit. Leraren zijn net echte mensen met dito humor (ik ben er zelf eentje, dus ik kan het weten). Die wil je toch geen gortdroge teksten voorschotelen?

Hebben jouw teksten wat meer swung nodig? Wat meer oemph? Wat meer oelala? Kortom: een beetje meer brutaliteit? Dan heb jij Tekstbureau Stipt nodig.

Als je tot hier hebt gelezen: wat tof dat je mij van dichterbij komt bekijken. Dat doe je natuurlijk niet voor niets. Jij wil natuurlijk weten wat ik voor jou kan betekenen. Ben je er klaar voor? Ga er echt even goed voor zitten, want ik blaas je van je stoel. Nou, komt ie!

Ik schrijf voor jou:
– Brutale Blogs
– Woest Aantrekkelijke Webteksten
– Toffe Trainingen
– Lekker Leesbaar Lesmateriaal
– Toegankelijke Teksten
– Cheeky Columns

En dat alles doorspekt met een dikke vette knipoog. Afgetopt met een brutale saus. Heb jij al honger?

En nog meer…

Heb jij al crazy content, maar missen jouw teksten (letterlijk) de puntjes op de i? Kunnen jouw teksten een geoefend oog voor detail gebruiken? Ben jij in het oerwoud van letters jouw woorden even kwijt?

Geen paniek! Ook dan ben ik jouw vrouw.

Wie die vrouw achter Tekstbureau Stipt is? Dat ben ik, Leonie. Mijn naam vertelt in de basis al wie ik ben (dank pap en mam): Lomp En Onbenullig Net Iets Erger. Zowel fysiek als in taal. Ik ben een flapuit, soms wat brutaal, direct (mijn omgeving waardeert dat soms), spontaan, levenslustig, lief, zorgzaam en ambitieus en doe de dingen liever goed dan half. Middelmatigheid en bescheidenheid zijn geen tweede natuur. Roekeloosheid (in de goede zin van het woord) wel.

Zeg middelmatigheid gedag en omarm brutaliteit! Hoe? Ram nu op die contactknop en ik reageer op jouw roep om hulp.

De fanclub van Tekstbureau Stipt

“Ons animatieproject voor een educatieve instelling had scriptuele ondersteuning nodig. We kwamen na een gouden tip terecht bij Tekstbureau Stipt. Aangezien Leonie naast tekstschrijver ook ervaring heeft in het onderwijs was dit voor ons een perfecte match. Fijne en snelle communicatie en een mooi resultaat!”                     

Na een leuk telefonisch gesprek met Leonie, heeft ze een gastblog voor ons geschreven. Er ontstond al snel een klik door haar kennis van educatie in combinatie met haar ervaring op VO scholen (en vooral hoe leuk ze hierover praat). De blogpost is dan ook helemaal in Leonie haar stijl. Sterk op inhoud, maar wel

Vond dat je de training heel leuk deed. Leuke werkvormen; lekker actief;) Goede energie. Tim Brinkman, Developer E-learning & Hardware

In onze scale-up Woots (het digitale toetsplatform en -bibliotheek binnen het VO en MBO) hebben we behoefte aan een continue/repeterende stroom aan communicatie. Communicatie in onze Woots-stijl, communicatie met een inhoudelijke achtergrond en altijd met een educatieve inslag. Leonie heeft de zeldzame combinatie van leraarschap en een talent voor uitgesproken communicatie met een uitdagend/onderscheidend randje.

Ontdek Tekstbureau Stipt

Tekstbureau Stipt belooft meerwaarde voor

  • Educatieve copy en content met brutale saus voor organisaties met onderwijsobsessie
  •  Copywriting met educatieve knipoog
  • Redigeren, herschrijven, corrigeren van (educatieve) teksten

Over Tekstbureau Stipt en meer

Tekstbureau Stipt is het brutale tekstbureau van Leonie Reijers.
Gek van taal? Een onderwijsmens van kruin tot teen? Een teksttalent mét frisse kennis van copywriting?
Driemaal check.

Het brutale tekstbureau van Leonie Reijers

Wie die vrouw achter Tekstbureau Stipt is? Dat ben ik, Leonie. Mijn naam vertelt in de basis al wie ik ben (dank pap en mam): Lomp En Onbenullig Net Iets Erger. Zowel fysiek als in taal.