Tekstbureau Stipt

Educatieve copy en content met brutale saus
Ik heb trek in brutale copy en content

Tekstbureau Stipt belooft. Zegt ze dat nou echt? Wat een lef. Wat Stipt belooft? Tadaa!

Brutale copy en content voor organisaties met onderwijsobsessie

Ik creëer voor jou copy en content voor een onderwijsmethode,    ik ontwikkel en schrijf trainingsmateriaal (schrijf- of taaltrainingen, al dan niet in-company door mij verzorgd) of ik maak trainingshandleiding(en) met tips voor activerende werkvormen en didactische aanwijzingen. ’t Is maar net wat jij nodig hebt.

Jouw meerwaarde

Copy en content die jou of je personeel begeleiden naar meer en direct toepasbare kennis over schrijven en taal, die de schrijver in jou of jouw teamleden wakker maakt en die jou of jouw collega’s uitrusten met zelfvertrouwen als het op schrijfskills aankomt.

Z

Copywriting met educatieve knipoog

Brutale Blogs, Woest Aantrekkelijke Webteksten, Toffe Trainingen, Lekker Leesbaar Lesmateriaal, Toegankelijke Teksten en Cheeky Columns. Kom maar door.

Jouw meerwaarde

Copy en content die de kracht van jouw bedrijf zichtbaar maakt in alle communicatie-uitingen die jij de wereld inslingert.

Z

Redigeren, herschrijven, corrigeren van (educatieve) teksten

Soms hebben jouw teksten (letterlijk) een punt op de i nodig. Soms missen jouw zelfgefabriceerde schrijfsels net de ‘swung’ die jij voor ogen hebt. Soms ben je door het oerwoud van letters het zicht op jouw woorden kwijt. Geen paniek. Ik help jou aan luchtige, lichte en lekker leesbare teksten.

Jouw meerwaarde

Heldere teksten: wel zo duidelijk. Toegankelijke teksten: wel zo klant- of leerlingvriendelijk.
Foutvrije teksten: wel zo professioneel.

Z

De fanclub van Tekstbureau Stipt

“Ons animatieproject voor een educatieve instelling had scriptuele ondersteuning nodig. We kwamen na een gouden tip terecht bij Tekstbureau Stipt. Aangezien Leonie naast tekstschrijver ook ervaring heeft in het onderwijs was dit voor ons een perfecte match. Fijne en snelle communicatie en een mooi resultaat!”                     

Na een leuk telefonisch gesprek met Leonie, heeft ze een gastblog voor ons geschreven. Er ontstond al snel een klik door haar kennis van educatie in combinatie met haar ervaring op VO scholen (en vooral hoe leuk ze hierover praat). De blogpost is dan ook helemaal in Leonie haar stijl. Sterk op inhoud, maar wel

Vond dat je de training heel leuk deed. Leuke werkvormen; lekker actief;) Goede energie. Tim Brinkman, Developer E-learning & Hardware

In onze scale-up Woots (het digitale toetsplatform en -bibliotheek binnen het VO en MBO) hebben we behoefte aan een continue/repeterende stroom aan communicatie. Communicatie in onze Woots-stijl, communicatie met een inhoudelijke achtergrond en altijd met een educatieve inslag. Leonie heeft de zeldzame combinatie van leraarschap en een talent voor uitgesproken communicatie met een uitdagend/onderscheidend randje.

Ontdek Tekstbureau Stipt

Tekstbureau Stipt belooft meerwaarde voor

  • Educatieve copy en content met brutale saus voor organisaties met onderwijsobsessie
  •  Copywriting met educatieve knipoog
  • Redigeren, herschrijven, corrigeren van (educatieve) teksten

Over Tekstbureau Stipt en meer

Tekstbureau Stipt is het brutale tekstbureau van Leonie Reijers.
Gek van taal? Een onderwijsmens van kruin tot teen? Een teksttalent mét frisse kennis van copywriting?
Driemaal check.

Het brutale tekstbureau van Leonie Reijers

Wie die vrouw achter Tekstbureau Stipt is? Dat ben ik, Leonie. Mijn naam vertelt in de basis al wie ik ben (dank pap en mam): Lomp En Onbenullig Net Iets Erger. Zowel fysiek als in taal.